Kom een kopje koffie drinken bij Jilleba Glashandel

Jilleba Glas in Lood / Glashandel uit Leiden heeft voor ieder ‘glasprobleem’ een oplossing. Zo kunt u op ons rekenen voor de restauratie van het glas-in-loodraam van de plaatselijke kerk, maar hebben we ook een oplossing voor het glasplaatje in uw koelkast, al uw hardglas, isolatieglas, gelaagdglas of het laten slijpen van uw spiegel.

Hardglas is de oplossing

Bent u de douchecabine van kunststof zat? Wilt u meer licht in uw woning? Wij bieden de oplossing: hardglas. Natuurlijk zijn er verschillende toepassingen voor hardglas denkbaar, waaronder glazen puien voor de buiten- of schuifdeur. U kunt de hardglazen deuren in onze showroom komen bekijken. Hier staan de deuren van de meest gangbare soorten glas tentoongesteld.

 

Advies
Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze specialisten adviseren u graag. U wilt bijvoorbeeld wit glas in de keuken, maar heeft u al nagedacht over de weerspiegeling? We adviseren om een kleur te nemen die contrasteert met de keukenkastjes. Een kleine doucheruimte? Wij helpen u graag met advies. Stel ons gerust uw vragen, kom langs in onze showroom.


Bestellen

Wilt u glas bestellen? We kunnen alles tot op de millimeter nauwkeurig opmeten. Ook plaatsen wij al het glas voor u, informeer naar de mogelijkheden. 

monumentaal glas

Een kleurrijke keuken met Colorglass

Bent u uw saaie keuken zat? Wij verkopen ook Colorglass voor keukenachterwanden. Dit 6mm dikke geharde glas is aan de achterzijde voorzien van een laklaag in de kleur die u wenst.

 

Klop aan bij Jilleba Glashandel

glas Leiden