Monumentaal glas

Doordat steeds meer architecten isolatieglas gebruiken voor monumenten, wordt de vraag naar monumentaal isolatieglas ook steeds groter. Er is namelijk een nieuwe regelgeving waarin staat dat er geen enkelglas gebruikt mag worden in monumenten. Bij Jilleba Glas in Lood / Glashandel in Leiden hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van dit isolatieglas voor monumenten.

Monumentale beglazing

isolatieglas monumenten

(Rijks)monumenten staan er niet bepaald bekend om dat ze standaard goed geïsoleerd zijn. Heeft u een kantoor in een monumentaal pand en zit u bij een raam? Dan is de tocht u zeker niet onopgemerkt gebleven. Tijd voor een oplossing zoals monumentenglas of voorzetramen.

Een voordeel van monumentenglas is dat je de uitstraling van het monument en van je oude woning behoudt. Ook is er een mogelijkheid om isolerend monumentenglas te kiezen, dit isoleert beter dan enkelglas. Wij zijn dealer van Stolker Monumentenglas.

glas in lood Leiden.

Assembleren van isolatieglas

Wij zijn gespecialiseerd in het assembleren van isolatieglas. Dit voeren we uit in eigen beheer. Wat voor producten we hiermee maken? Denk aan Restopane (monumentaal isolatieglas), glas in lood tussen isolatieglas, gezandstraald glas als isolatieglas en een grote diversiteit aan speciale uitvoeringen.

Het glas is verkrijgbaar vanaf 9 millimeter. 

Glashandel Leiden